HTML

CellarDoor

Friss topikok

  • Kirekesztő Mocskos Elnyomó: Én is ismerek rendes normális cigányt, de ezeket az embereket a tömegcigányok lenézik, lecsicskázz... (2008.09.14. 11:13) Cigány bűnözés???
  • M: Tudnék tengerparton vagy közel a tengerhez élni!:) (2008.09.04. 22:54) Summertime
  • CsoSz: Jó utat a kis csapatnak aztán vigyázni magatokra és egymásra! (2008.08.21. 00:08) Go to Mandre, Pag
  • M: Megnéztem pár hete és IMÁDOM!! (2008.08.20. 23:40) Bakancslista avagy egy film az életről
  • .akasa.: Heath Ledger belehalt az életébe. Belehalt a szerepébe. Teljes elismerés neki, mindenért. (2008.08.13. 11:49) Batman - The Dark Night

Linkblog

This is a beginning of a beautiful Festival

2008.06.18. 19:01 | keresztenyAkos | Szólj hozzá!

Kezdődik tehát az év tulajdonképpeni első fesztiválja és Baranya megye legújabb és egyben második könnyűzenei fesztiválja, mely az első magyar alterfesztivál alcímet viseli és igyekszik három napon át felforgatni a csendes kisváros Orfű mindennapjait. Nem mindennapi tehát a kezdeményezés és a helyszín sem.

Készüljünk tehát, hogy három napon át koncertek garmadája (persze nem egyszerre az élvezhetőbb és élhetőbb fesztivál jelszava alatt), Off programok halmaza, melyek közt lesz tóátugrás (Mission Impossible), horgászverseny damillal, egy gombostűvel és egy kis csalival. Meg persze a szokásos alkoholmámor és persze a stand up comedy sztárjai... A részletekről már írtam itt, és ha még kíváncsi bárki a dolgokra akkor az megteheti a fesztivál honlapján és persze a helyszínen.

Hamarosan beszámolókat olvashattok itt és itt a blogon és az UnivPécs oldalán is, az újság jóvoltából pedig soksok fotot is kaptok Csosza tolmácsolásában. Addig is tessék pihennni és ellátogatni a helyszínre. Orfű Panoráma Camping minden épkézláb arcnak ott a helye. Ott lesz Szabi, Manióka, MGesa, CsoszaTams, E/ és még sokan mások. Értünk már megéri eljönni!

Címkék: fishing on orfű, fishing on orfű

A bejegyzés trackback címe:

https://cellardoor.blog.hu/api/trackback/id/tr61694665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása