HTML

CellarDoor

Friss topikok

  • Kirekesztő Mocskos Elnyomó: Én is ismerek rendes normális cigányt, de ezeket az embereket a tömegcigányok lenézik, lecsicskázz... (2008.09.14. 11:13) Cigány bűnözés???
  • M: Tudnék tengerparton vagy közel a tengerhez élni!:) (2008.09.04. 22:54) Summertime
  • CsoSz: Jó utat a kis csapatnak aztán vigyázni magatokra és egymásra! (2008.08.21. 00:08) Go to Mandre, Pag
  • M: Megnéztem pár hete és IMÁDOM!! (2008.08.20. 23:40) Bakancslista avagy egy film az életről
  • .akasa.: Heath Ledger belehalt az életébe. Belehalt a szerepébe. Teljes elismerés neki, mindenért. (2008.08.13. 11:49) Batman - The Dark Night

Linkblog

Summertime

2008.08.31. 22:47 | keresztenyAkos | 1 komment

Ez a nyár is szépen lassan véget ér és így az éjszaka közepe felé haladva, már majdnem belecsúszva az új tanévbe, remélhetőleg az utolsóba csupa szép emlék van amire visszagondolva, úgy érzem egy újabb sikeres nyarat tudhatok magam mögött. A sok tapasztalat, a sok munka, a rengeteg nyaralás amiben részem lehetett, Orfű, Kehidakustány, Horvátország. Ezek mind mind a nyaram részei és örülök, még akkor is ha néha nehéz volt, hogy úgy alakultak a dolgok ahogy.

A nyaralásnak is vége és már két napja vagyok itthon, de még mindig alig hiszem el, hogy megvolt, sikerült minden és minden rendben volt. Az autó szuperül bírta és semmi gond nem volt vele. A lányok ugyan néha elviselhetetlenül nők voltak, de azt hiszem ezen nem kell, sőt nem szabad változtatni. A hely gyönyörű és nyugalmas volt, pont olyan amilyenre akkor vágyik az ember amikor amúgy az egész élete és a mindennapjai is pörgősek. Az ételek finomak voltak, bár néha hagytak némi kivetni valót, a szállásunk pedig, leszámítva a skorpiókat és a behalucinált mezei styuártot (hétköznapi nevén egér) nagyon jó volt. A hangulat pedig jó volt, nagyon jó!

A sziget (Pag) bár nem úgy tűnik de egy igazi gyöngyszem. Az idő remek volt, pont alkalmas arra, hogy az ember jól érezze magát, a víz pedig egyszerűen isteni volt. Olyan jó volt újra búvárkodni (nem igaziból csak pipa meg szemüveg) mint mikor először voltam Horvátországban. Ennek eredménye a képeken látható Szebásztián is aki végül visszakerült a tengerbe és nem szenvedett maradandó sérüléseket. Illetve egy rakás kagyló süncsontváz és csigaház. A lányok is jól elvoltak napoztak naphosszat aztán este jókat ettünk és ittunk is éppen eleget. Aztán pedig megünnepeltük a két leányzó születésnapját a sziget központjában Novaljan, ahol két estét töltöttünk el, nagyokat ettünk és a lányok koktéloztak. (Nem mellesleg a korábbi bejegyzés is ott a naplementében született.)

A képek nagyon sokat elárulnak az egészről, de egyáltalán nem mindent, hisz ahhoz ott kellett volna lenni. A lényeg, hogy jó nyaralással nyugtáztuk az idei nyarat és nekem ez a legfontosabb. Mostantól visszatér minden a régi kerékvágásba, újra indul az UnivPécs mókuskereke, hál' istennek és a blog új tartalmakkal és reményeim szerint még több olvasóval bővül. Persze az eddigiek sincsenek leejtve és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak magunknak, mert immáron 10 000 feletti látogatottsága és töretlen népszerűsége van a blognak egy szűk körben. Köszönöm. Szeptembertől új anyagok és rovatok indulnak, addig is mindenkinek jó évkezdést!

A képek erre találhatóak >>> Nyaralás

Címkék: pag nyaralás, ho, pag, madre,

A bejegyzés trackback címe:

https://cellardoor.blog.hu/api/trackback/id/tr40694696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M 2008.09.04. 22:54:32

Tudnék tengerparton vagy közel a tengerhez élni!:)
süti beállítások módosítása