HTML

CellarDoor

Friss topikok

  • Kirekesztő Mocskos Elnyomó: Én is ismerek rendes normális cigányt, de ezeket az embereket a tömegcigányok lenézik, lecsicskázz... (2008.09.14. 11:13) Cigány bűnözés???
  • M: Tudnék tengerparton vagy közel a tengerhez élni!:) (2008.09.04. 22:54) Summertime
  • CsoSz: Jó utat a kis csapatnak aztán vigyázni magatokra és egymásra! (2008.08.21. 00:08) Go to Mandre, Pag
  • M: Megnéztem pár hete és IMÁDOM!! (2008.08.20. 23:40) Bakancslista avagy egy film az életről
  • .akasa.: Heath Ledger belehalt az életébe. Belehalt a szerepébe. Teljes elismerés neki, mindenért. (2008.08.13. 11:49) Batman - The Dark Night

Linkblog

Hangulatok

2008.07.01. 20:31 | keresztenyAkos | Szólj hozzá!

Összebújni volna jó, de meleg van és izzadunk. Izzadni volna jó, de meleg van és ragadunk. Összeragadunk és már mindegy csak a szenvedély és persze a libidó ami miatt mindezt elviseljük.

Tengerparti zene, a szél be be süvít a tágra nyitott buszablakon és kicsit azt érzi az ember, hogy valami tengerparti városban tart éppen A pontból B-be. Ekkor a szél egy sréen szembe elhelyezkedő lány szoknyáját gátlástalanul fellibbenti. A lány kissé zavarban, de a napszemüvege és a csekély tömeg megvédi őt. A szél még próbálkozik de a lány begyűri combjai alá a szoknyát.

Az a jó a nyárban és a nyári buszozásban, hogy számolgatod, melyik oldalon ér kevesebb nap és hol van több ablak. A sok hülye és büdös ember között azért néha van egy-egy üde színfolt. Ezek a város rejtett tartalékai számomra. Néha csepegtet egy kicsit, hogy azért mindig szeressem annyira, ha majd egyszer el kell innen menni, akkor kellőképpen fájjon.

Címkék: nyár van nyár van,

A bejegyzés trackback címe:

https://cellardoor.blog.hu/api/trackback/id/tr34694672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása