HTML

CellarDoor

Friss topikok

  • Kirekesztő Mocskos Elnyomó: Én is ismerek rendes normális cigányt, de ezeket az embereket a tömegcigányok lenézik, lecsicskázz... (2008.09.14. 11:13) Cigány bűnözés???
  • M: Tudnék tengerparton vagy közel a tengerhez élni!:) (2008.09.04. 22:54) Summertime
  • CsoSz: Jó utat a kis csapatnak aztán vigyázni magatokra és egymásra! (2008.08.21. 00:08) Go to Mandre, Pag
  • M: Megnéztem pár hete és IMÁDOM!! (2008.08.20. 23:40) Bakancslista avagy egy film az életről
  • .akasa.: Heath Ledger belehalt az életébe. Belehalt a szerepébe. Teljes elismerés neki, mindenért. (2008.08.13. 11:49) Batman - The Dark Night

Linkblog

Tatoo on Shafi

2008.07.11. 20:42 | keresztenyAkos | Szólj hozzá!

Igen a hír igaz, és valószínű már a drága Mama is tud róla. Szerintem nem nagyon örült. Mi viszont igen, mert drága Shafi barátunk egyik nagy álma vált valóra és varratott magára egy rá igazán jellemző dolgot.

Nem is akármit egy igazi UTE címert, ami kiválóan mutat a jobb vállán. Akit érdekel a dolog az errefelé megtekinthető vagy majd személyesen. (azért csak zárójelben, mert mást nem nagyon érdemel, de mégiscsak tisztelem azért a Shafit és a többi hozzá hasonlót, hogy így tudnak szeretni egy ennyire rangon aluli bajnokságot, hazaszeretet ide vagy oda...)

Emellett pedig ajánlom mindenkinek a Citrom utcai tetováló szalont, mert nagyon jófejek és profik a srácok. Én is eljátszottam a gondolattal és egyszer nemsokára rá is szánom magam és remélhetőleg M is. De addigis örömmel fogadom a tetoválás ötleteket!

Címkék: tatoo tatoo,

A bejegyzés trackback címe:

https://cellardoor.blog.hu/api/trackback/id/tr11694675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása